Clutch определя DevScale за най-добра компания за разработка на софтуер в България за 2022

За краткото ни време като екип, DevScale бързо си създаде име в българската индустрия за разработка. Нашите клиенти винаги са получавали точно това, което са искали от проекта и са уведомявали другите хора за това.

Днес техните усилия дадоха плод, тъй като посланието за качеството на нашата компания се разпространи надлъж и нашир. Щастливи сме да споделим, че Clutch ни посочи като част от техния списък за най-добрите софтуерни компании в България за 2022г.

Clutch е независима онлайн платформа за ревюта и рейтинг, базирана във Вашингтон,САЩ. Те се открояват чрез използването на уникална система за проверка, която тества легитимността на информацията, преди да я публикува като рецензия.

Когато изследването на техния екип от анализатори за 2022 г. показва, че една компания е на върха в нейната индустрия, това означава, че са успели да спечелят повече отзиви от своите клиенти, отколкото техните конкуренти. В нашия случай изпълнихме това изискване лесно и очакваме да получим още повече оценки и ревюта в нашия профил през следващите месеци.

Именно чрез този поток от подкрепа от нашите клиенти ни позволява да спечелим по-голям престиж в нашата индустрия, въпреки че сме сравнително млади като екип. Това е причината да изкажем искрената си благодарност към всеки един от нашите партньори, които ни подкрепиха да получим тази награда. Ние осъзнаваме, че се е наложило да отделят време от натоварените си графици, за да направят това за нас и просто не можем да им благодарим достатъчно. Скъпи клиенти, ние правим всичко заради вас и си заслужава! ДевСкейл винаги си е поставял високи цели, за да се стремим към върха, и ще продължаваме да го правим.

Открийте защо толкова много хора ни избират да бъдем техен партньор в проектите им, като отидете на нашия уебсайт и научите повече за услугите, които предлагаме. Свържете се с нашия екип днес и можем да започнем да работим заедно още от утре.

linkedin icon facebook icon xing icon

За да ви предоставим най-доброто изживяване, нашият уебсайт използва бисквитки. Продължавайки да разглеждате сайта, вие се съгласявате с нашата Политика за бисквитките.