Разработка и дизайн

Кои сме ние

Дев Скейл.БГ е създадена и се управлява от млад, но много динамичен екип от професионалисти, които печелят и запазват доверието на своите клиенти Дев Скейл.БГ е доверен партньор на водещи софтуерни и дигитални агенции, осигуряваща ефективно и бързо внедряване на он-лайн кампании и софтуерни продукти. Резултатите са нашият основен мотив за развитие и успешно довеждане до имплементация на поръчаните продукти. Линк за СРЕЩА с нас.

Виж повече

Отзиви

 • Интерснак България

  Интерснак България

  Изключително сме радостни и доволни от съвместната ни работа с ДевСкейл. В рамките на месец те изготвиха за нас уеб приложение, изцяло пригодено за нуждите ни. Благодарения на лесната комуникация, отговорността и изпълнителността на екипа работата вървеше гладко и успешно. В момента работим по някои други съвместни проекти и ще изградим добро професионално партньорство в бъдеще. Препоръчвам ДевСкейл с две ръце за изработката на всякакви специализирани продукти.

  Екипа на Интерснак

 • ТА "Сити Тур"

  ТА "Сити Тур"

  С ДевСкейл работим от около 2 години. Имаме завършени няколко проекта. С тяхна помощ успяхме да дигиталзиираме всички вътрешни процеси в компанията. Това, от своя страна, ни позволи да повишим ефективността и продуктивността на всички колеги. На всяко наше запитване или идея, ДевСкейл откликват с план за действие и допълване с функционалности, за които ние не сме били помислили. От няколко месеца сме поверили поддръжката на профилите ни в социалните мрежи в техни ръце. Бих препоръчал IT услугите на ДевСкейл на всеки, който има нужда от професионални уеб решения за своя бизнес.

  Александър Георгиев

 • RECOGNIFIED Gmbh

  RECOGNIFIED Gmbh

  Използваме услугите на ДевСкейл от 2018 година. С няколко успешно завършени проекти в областта на Уеб Дигитални формати, Python разработки, JavaScript и базирани системи зад гърба си, продължаваме да работим заедно. Благодарни сме им за бързата доставка и професионалното отношение. Със сигурност бих препоръчал ДевСкейл за всякакви уеб-базирани приложения по поръчка на клиента. Те ще се справят с всичките ви изиксвания.

  Стоян Георгиев

Блог

Цялостното пътуване в процеса на разработка на ERP софтуер: от концепцията до внедряването

Разработката на персонализиран софтуер е прецизно структуриран процес, който приспособява решенията към конкретни бизнес нужди. В тази статия от блога ни ще ви преведем през етапите на разработване на персонализиран ERP софтуер, хвърляйки светлина върху в

Силата на бизнес анализа: овладяване на пълния потенциал на вашите данни

В днешния свят, управляван от данни, фирмите притежават ценен актив, който често остава неизползван – данните. Нека се задълбочим във възможностите на BI и да проучим как подпомага вземането на решения, базирани на данни от вашия бизнес.

Възприемане на дигиталните иновации: Тенденции, променящи IT света

В днешния бизнес пейзаж технологиите революционизират начина, по който работим. От AI до IoT, дигиталните иновации водят до трансформиращи промени в индустриите. Нека проучим най-новите тенденции и прозрения, които движат IT света напред.
Виж повече

Технологии

  PHP
  Python
  React JS
  JS
  MySQL
  MongoDB
  Memcached
  Nginx
  Apache
  CentOS
Виж повече
linkedin icon facebook icon xing icon

За да ви предоставим най-доброто изживяване, нашият уебсайт използва бисквитки. Продължавайки да разглеждате сайта, вие се съгласявате с нашата Политика за бисквитките.