Разработка и дизайн

Кои сме ние

Дев Скейл е създадена и се управлява от млад, но много динамичен екип от професионалисти, които печелят и запазват доверието на своите клиенти Дев Скейл е доверен партньор на водещи софтуерни и дигитални агенции, осигуряваща ефективно и бързо внедряване на он-лайн кампании и софтуерни продукти. Резултатите са нашият основен мотив за развитие и успешно довеждане до имплементация на поръчаните продукти.

Виж повече

Проекти

Вижте част от успешните ни проекти.

Виж повече

Отзиви

 • Интерснак България

  Интерснак България

  Изключително сме радостни и доволни от съвместната ни работа с ДевСкейл. В рамките на месец те изготвиха за нас уеб приложение, изцяло пригодено за нуждите ни. Благодарения на лесната комуникация, отговорността и изпълнителността на екипа работата вървеше гладко и успешно. В момента работим по някои други съвместни проекти и ще изградим добро професионално партньорство в бъдеще. Препоръчвам ДевСкейл с две ръце за изработката на всякакви специализирани продукти.

  Екипа на Интерснак

 • ТА "Сити Тур"

  ТА "Сити Тур"

  С ДевСкейл работим от около 2 години. Имаме завършени няколко проекта. С тяхна помощ успяхме да дигиталзиираме всички вътрешни процеси в компанията. Това, от своя страна, ни позволи да повишим ефективността и продуктивността на всички колеги. На всяко наше запитване или идея, ДевСкейл откликват с план за действие и допълване с функционалности, за които ние не сме били помислили. От няколко месеца сме поверили поддръжката на профилите ни в социалните мрежи в техни ръце. Бих препоръчал IT услугите на ДевСкейл на всеки, който има нужда от професионални уеб решения за своя бизнес.

  Александър Георгиев

 • RECOGNIFIED Gmbh

  RECOGNIFIED Gmbh

  Използваме услугите на ДевСкейл от 2018 година. С няколко успешно завършени проекти в областта на Уеб Дигитални формати, Python разработки, JavaScript и базирани системи зад гърба си, продължаваме да работим заедно. Благодарни сме им за бързата доставка и професионалното отношение. Със сигурност бих препоръчал ДевСкейл за всякакви уеб-базирани приложения по поръчка на клиента. Те ще се справят с всичките ви изиксвания.

  Стоян Георгиев

Блог

Ползите от разработването на персонализиран софтуер за бизнеса

В динамиката на днешния бизнес свят изборът на правилен софтуер може да е разликата между успеха и провала. В тази статия ще разгледаме преимуществата на разработването на специализиран софтуер конкретно за определен бизнес.

Как да изберете правилната ERP система за вашата организация

Системата за единно планиране на ресурсите на предприятието (ERP) е съществен инструмент за фирми от всякакъв размер. Тя подпомага бизнеса като оптимизира процесите, подобрява производителността и намалява разходите.

Решения, предлагани от Дев Скейл ЕООД по процедура „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия"

Както ERP, така и CRM системите са основни инструменти за вашия производствен бизнес. Инвестирането в правилните инструменти ще подобри ефективността на вашето производство и общата рентабилност.
Виж повече

Технологии

  PHP
  Python
  React JS
  JS
  MySQL
  MongoDB
  Memcached
  Nginx
  Apache
  CentOS
Виж повече
linkedin icon facebook icon xing icon

За да ви предоставим най-доброто изживяване, нашият уебсайт използва бисквитки. Продължавайки да разглеждате сайта, вие се съгласявате с нашата Политика за бисквитките.