Разработка и дизайн

Кои сме ние

Дев Скейл е създадена и се управлява от млад, но много динамичен екип от професионалисти, които печелят и запазват доверието на своите клиенти Дев Скейл е доверен партньор на водещи софтуерни и дигитални агенции, осигуряваща ефективно и бързо внедряване на он-лайн кампании и софтуерни продукти. Резултатите са нашият основен мотив за развитие и успешно довеждане до имплементация на поръчаните продукти.

Виж повече

Отзиви

 • Интерснак България

  Интерснак България

  Изключително сме радостни и доволни от съвместната ни работа с ДевСкейл. В рамките на месец те изготвиха за нас уеб приложение, изцяло пригодено за нуждите ни. Благодарения на лесната комуникация, отговорността и изпълнителността на екипа работата вървеше гладко и успешно. В момента работим по някои други съвместни проекти и ще изградим добро професионално партньорство в бъдеще. Препоръчвам ДевСкейл с две ръце за изработката на всякакви специализирани продукти.

  Екипа на Интерснак

 • ТА "Сити Тур"

  ТА "Сити Тур"

  С ДевСкейл работим от около 2 години. Имаме завършени няколко проекта. С тяхна помощ успяхме да дигиталзиираме всички вътрешни процеси в компанията. Това, от своя страна, ни позволи да повишим ефективността и продуктивността на всички колеги. На всяко наше запитване или идея, ДевСкейл откликват с план за действие и допълване с функционалности, за които ние не сме били помислили. От няколко месеца сме поверили поддръжката на профилите ни в социалните мрежи в техни ръце. Бих препоръчал IT услугите на ДевСкейл на всеки, който има нужда от професионални уеб решения за своя бизнес.

  Александър Георгиев

 • RECOGNIFIED Gmbh

  RECOGNIFIED Gmbh

  Използваме услугите на ДевСкейл от 2018 година. С няколко успешно завършени проекти в областта на Уеб Дигитални формати, Python разработки, JavaScript и базирани системи зад гърба си, продължаваме да работим заедно. Благодарни сме им за бързата доставка и професионалното отношение. Със сигурност бих препоръчал ДевСкейл за всякакви уеб-базирани приложения по поръчка на клиента. Те ще се справят с всичките ви изиксвания.

  Стоян Георгиев

Блог

The Manifest нарежда DevScale сред най-оценяваните SQL разработчици в България

Горди сме да бъдем признати от The Manifest като една от най-оценяваните B2B компании в България, определяйки DevScale SQL като лидер в областта на разработката на SQL.

Отворена процедура за кандидатстване BG-RRP-3.004 - Технологична модернизация

Процедурата е с краен срок за подаване на проектни предложения 16:30 часа на 21.09.2022 г.

Често задавани въпроси относно CRM системите

CRM вече не е приложение за продажби и може да се конкурира с ERP системите, затова и чест осе бъркат с тях. За да премахнем това объркване, ние събрахме най-често задаваните въпроси относно CRM и сме готови да споделим отговорите с вас.
Виж повече

Технологии

  PHP
  Python
  React JS
  JS
  MySQL
  MongoDB
  Memcached
  Nginx
  Apache
  CentOS
Виж повече
linkedin icon facebook icon xing icon

За да ви предоставим най-доброто изживяване, нашият уебсайт използва бисквитки. Продължавайки да разглеждате сайта, вие се съгласявате с нашата Политика за бисквитките.