Разработка и дизайн

Кои сме ние

Дев Скейл.БГ е създадена и се управлява от млад, но много динамичен екип от професионалисти, които печелят и запазват доверието на своите клиенти Дев Скейл.БГ е доверен партньор на водещи софтуерни и дигитални агенции, осигуряваща ефективно и бързо внедряване на он-лайн кампании и софтуерни продукти. Резултатите са нашият основен мотив за развитие и успешно довеждане до имплементация на поръчаните продукти. Линк за СРЕЩА с нас.

Виж повече

Проекти

Вижте част от успешните ни проекти.

Виж повече

Отзиви

 • Интерснак България

  Интерснак България

  Изключително сме радостни и доволни от съвместната ни работа с ДевСкейл. В рамките на месец те изготвиха за нас уеб приложение, изцяло пригодено за нуждите ни. Благодарения на лесната комуникация, отговорността и изпълнителността на екипа работата вървеше гладко и успешно. В момента работим по някои други съвместни проекти и ще изградим добро професионално партньорство в бъдеще. Препоръчвам ДевСкейл с две ръце за изработката на всякакви специализирани продукти.

  Екипа на Интерснак

 • ТА "Сити Тур"

  ТА "Сити Тур"

  С ДевСкейл работим от около 2 години. Имаме завършени няколко проекта. С тяхна помощ успяхме да дигиталзиираме всички вътрешни процеси в компанията. Това, от своя страна, ни позволи да повишим ефективността и продуктивността на всички колеги. На всяко наше запитване или идея, ДевСкейл откликват с план за действие и допълване с функционалности, за които ние не сме били помислили. От няколко месеца сме поверили поддръжката на профилите ни в социалните мрежи в техни ръце. Бих препоръчал IT услугите на ДевСкейл на всеки, който има нужда от професионални уеб решения за своя бизнес.

  Александър Георгиев

 • RECOGNIFIED Gmbh

  RECOGNIFIED Gmbh

  Използваме услугите на ДевСкейл от 2018 година. С няколко успешно завършени проекти в областта на Уеб Дигитални формати, Python разработки, JavaScript и базирани системи зад гърба си, продължаваме да работим заедно. Благодарни сме им за бързата доставка и професионалното отношение. Със сигурност бих препоръчал ДевСкейл за всякакви уеб-базирани приложения по поръчка на клиента. Те ще се справят с всичките ви изиксвания.

  Стоян Георгиев

Блог

Цялостното пътуване в процеса на разработка на ERP софтуер: от концепцията до внедряването

Разработката на персонализиран софтуер е прецизно структуриран процес, който приспособява решенията към конкретни бизнес нужди. В тази статия от блога ни ще ви преведем през етапите на разработване на персонализиран ERP софтуер, хвърляйки светлина върху в

Силата на бизнес анализа: овладяване на пълния потенциал на вашите данни

В днешния свят, управляван от данни, фирмите притежават ценен актив, който често остава неизползван – данните. Нека се задълбочим във възможностите на BI и да проучим как подпомага вземането на решения, базирани на данни от вашия бизнес.

Възприемане на дигиталните иновации: Тенденции, променящи IT света

В днешния бизнес пейзаж технологиите революционизират начина, по който работим. От AI до IoT, дигиталните иновации водят до трансформиращи промени в индустриите. Нека проучим най-новите тенденции и прозрения, които движат IT света напред.
Виж повече

Технологии

  PHP
  Python
  React JS
  JS
  MySQL
  MongoDB
  Memcached
  Nginx
  Apache
  CentOS
Виж повече
linkedin icon facebook icon xing icon