Блог

Решения, предлагани от Дев Скейл ЕООД по процедура „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия"

Както ERP, така и CRM системите са основни инструменти за вашия производствен бизнес. Инвестирането в правилните инструменти ще подобри ефективността на вашето производство и общата рентабилност.

The Manifest нарежда DevScale сред най-оценяваните SQL разработчици в България

Горди сме да бъдем признати от The Manifest като една от най-оценяваните B2B компании в България, определяйки DevScale SQL като лидер в областта на разработката на SQL.

Отворена процедура за кандидатстване BG-RRP-3.004 - Технологична модернизация

Процедурата е с краен срок за подаване на проектни предложения 16:30 часа на 21.09.2022 г.

Често задавани въпроси относно CRM системите

CRM вече не е приложение за продажби и може да се конкурира с ERP системите, затова и чест осе бъркат с тях. За да премахнем това объркване, ние събрахме най-често задаваните въпроси относно CRM и сме готови да споделим отговорите с вас.

Clutch определя DevScale за най-добра компания за разработка на софтуер в България за 2022

DevScale е част от списъка на Clutch за най-добрите фирми за софтуерна разработка в България за 2022 година.

Успешно завършване на Програма BG16RFOP002-2.083 - Ваучерна схема за предоставяне на ИКТ услуги на МСП

ДевСкейл беше един от одобрените доставчици по програмата и реализира 10 ваучера от тип 2 - ваучери за ИКТ услуги за дигитален маркетинг, оптимизиране на процеси и/или осигуряване на кибер и информационна сигурност.

Ръководство за изграждане на маркетингова стратегия в 7 лесни стъпки

Създайте успешна маркетингова стратегия, следвайки това кратко ръководство. Изпълнете и 7те стъпки правилно и ще бъдете цяла крачка по-близо до успеха!

DS ERP (Devscale Enterprise resource planning)

DevScale (Дев Скейл) разработи лесна, удобно и адаптивна система за управление на ресурси, която може да бъде интегрирана в малък или голям бизнес.

Софтуерна фискализация - внедряване и разработка

Дев Скейл може да внедри и разработи софтуерна фискализация за вашия онлайн бизнес. Изпратете вашето запитване на имейл: office@devscale.bg

Анализиране на текст с помощта на NLTK (Natural Language Toolkit)

NLP позволява на компютъра да взаимодейства с хората по естествен начин. Той помага на компютъра да разбере човешкия език и да извлече смисъл от него.

Какво представлява web scraping / crawler?

Web scraping или web crawler представлява, когато бот изтегли част или цялото съдържание на даден уеб сайт.

Ускорени мобилни страници - AMP (Accelerated Mobile Pages)

Независимо дали сте издател, компания за електронна търговия, разказвач, рекламодател или имейл подател, AMP улеснява създаването на страхотни преживявания в мрежата. Използвайте AMP за създаване на уебсайтове, истории, реклами и имейли.

DS CMS (Система за управление на уеб приложения и онлайн магазини)

Системата позволява интуитивен и лесен начин да управлявате вашето уеб приложение или онлайн магазин.

DevScale е одобрен кандидат за доставчик на ИКТ услуги

Ваучерна схема DevScale е одобрен кандидат за доставчик на ИКТ услуги във връзка с изпълнението на ваучерна схема за предоставяне на услуги за информационни и комуникационни технологии (ИКТ) за МСП
linkedin icon facebook icon xing icon

За да ви предоставим най-доброто изживяване, нашият уебсайт използва бисквитки. Продължавайки да разглеждате сайта, вие се съгласявате с нашата Политика за бисквитките.