Блог

Цялостното пътуване в процеса на разработка на ERP софтуер: от концепцията до внедряването

Разработката на персонализиран софтуер е прецизно структуриран процес, който приспособява решенията към конкретни бизнес нужди. В тази статия от блога ни ще ви преведем през етапите на разработване на персонализиран ERP софтуер, хвърляйки светлина върху в

Силата на бизнес анализа: овладяване на пълния потенциал на вашите данни

В днешния свят, управляван от данни, фирмите притежават ценен актив, който често остава неизползван – данните. Нека се задълбочим във възможностите на BI и да проучим как подпомага вземането на решения, базирани на данни от вашия бизнес.

Възприемане на дигиталните иновации: Тенденции, променящи IT света

В днешния бизнес пейзаж технологиите революционизират начина, по който работим. От AI до IoT, дигиталните иновации водят до трансформиращи промени в индустриите. Нека проучим най-новите тенденции и прозрения, които движат IT света напред.

Последни актуализации - Представяне на DS CMS 6.0

Открийте най-новата версия на DS CMS 6.0, нашата усъвършенствана система за управление на съдържанието (CMS), пълна с нови функции и подобрена производителност. Надстройте до DS CMS 6.0 и отключете пълния потенциал на уебсайта си. Свържете се с нашия екип

Ползите от разработването на персонализиран софтуер за бизнеса

В динамиката на днешния бизнес свят изборът на правилен софтуер може да е разликата между успеха и провала. В тази статия ще разгледаме преимуществата на разработването на специализиран софтуер конкретно за определен бизнес.

Как да изберете правилната ERP система за вашата организация

Системата за единно планиране на ресурсите на предприятието (ERP) е съществен инструмент за фирми от всякакъв размер. Тя подпомага бизнеса като оптимизира процесите, подобрява производителността и намалява разходите.

Решения, предлагани от Дев Скейл ЕООД по процедура „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия"

Както ERP, така и CRM системите са основни инструменти за вашия производствен бизнес. Инвестирането в правилните инструменти ще подобри ефективността на вашето производство и общата рентабилност.

The Manifest нарежда DevScale сред най-оценяваните SQL разработчици в България

Горди сме да бъдем признати от The Manifest като една от най-оценяваните B2B компании в България, определяйки DevScale SQL като лидер в областта на разработката на SQL.

Отворена процедура за кандидатстване BG-RRP-3.004 - Технологична модернизация

Процедурата е с краен срок за подаване на проектни предложения 16:30 часа на 21.09.2022 г.

Често задавани въпроси относно CRM системите

CRM вече не е приложение за продажби и може да се конкурира с ERP системите, затова и чест осе бъркат с тях. За да премахнем това объркване, ние събрахме най-често задаваните въпроси относно CRM и сме готови да споделим отговорите с вас.

Clutch определя DevScale за най-добра компания за разработка на софтуер в България за 2022

DevScale е част от списъка на Clutch за най-добрите фирми за софтуерна разработка в България за 2022 година.

Успешно завършване на Програма BG16RFOP002-2.083 - Ваучерна схема за предоставяне на ИКТ услуги на МСП

ДевСкейл беше един от одобрените доставчици по програмата и реализира 10 ваучера от тип 2 - ваучери за ИКТ услуги за дигитален маркетинг, оптимизиране на процеси и/или осигуряване на кибер и информационна сигурност.

Ръководство за изграждане на маркетингова стратегия в 7 лесни стъпки

Създайте успешна маркетингова стратегия, следвайки това кратко ръководство. Изпълнете и 7те стъпки правилно и ще бъдете цяла крачка по-близо до успеха!

DS ERP (Devscale Enterprise resource planning)

DevScale (Дев Скейл) разработи лесна, удобно и адаптивна система за управление на ресурси, която може да бъде интегрирана в малък или голям бизнес.

Софтуерна фискализация - внедряване и разработка

Дев Скейл може да внедри и разработи софтуерна фискализация за вашия онлайн бизнес. Изпратете вашето запитване на имейл: office@devscale.bg

Анализиране на текст с помощта на NLTK (Natural Language Toolkit)

NLP позволява на компютъра да взаимодейства с хората по естествен начин. Той помага на компютъра да разбере човешкия език и да извлече смисъл от него.

Какво представлява web scraping / crawler?

Web scraping или web crawler представлява, когато бот изтегли част или цялото съдържание на даден уеб сайт.

Ускорени мобилни страници - AMP (Accelerated Mobile Pages)

Независимо дали сте издател, компания за електронна търговия, разказвач, рекламодател или имейл подател, AMP улеснява създаването на страхотни преживявания в мрежата. Използвайте AMP за създаване на уебсайтове, истории, реклами и имейли.

DS CMS (Система за управление на уеб приложения и онлайн магазини)

Системата позволява интуитивен и лесен начин да управлявате вашето уеб приложение или онлайн магазин.

DevScale е одобрен кандидат за доставчик на ИКТ услуги

Ваучерна схема DevScale е одобрен кандидат за доставчик на ИКТ услуги във връзка с изпълнението на ваучерна схема за предоставяне на услуги за информационни и комуникационни технологии (ИКТ) за МСП
linkedin icon facebook icon xing icon