The Manifest нарежда DevScale сред най-оценяваните SQL разработчици в България

ДевСкейл е основана и управлявана от млад и динамичен екип от специалисти, които изграждат и поддържат доверието на своите клиенти. Гордеем се, че сме доверен партньор на водещите софтуерни и дигитални агенции, осигурявайки ефективна и бърза реализация на онлайн кампании и софтуерни продукти.

Щастливи сме да съобщим, че ДевСкейл беше призната от The Manifest за една от най-преглежданите B2B компании в България, определяйки DevScale SQL като лидер в областта на разработката на SQL.

За пояснение, The Manifest е уебсайт с бизнес новини и инструкции, който събира и анализира практическа бизнес мъдрост за иноватори, предприемачи и малки и средни предприятия.

За да разберем по-добре как стигнахме до тук, нека да разгледаме откъде започна всичко.

През 2018 г. Иван Маразов създава ДевСкейл за предоставяне на висококачествени софтуерни технологии и разработване на уеб приложения, CRM и ERP системи.

През 2019 г. работихме по проект за разработка на персонализиран софтуер с туристическа агенция City Tour. Клиентът се нуждаеше от система за проследяване на целия им бизнес, за да оптимизира ефективно процесите. Ние им помогнахме като разработихме ERP система специално за нуждите му с всички компоненти, които искаха и както ги искаха.

„Бях впечатлен от екипа – наистина са готови да ти помогнат с всяка щура идея. Те са професионалисти, които могат да отговорят на нуждите на всеки клиент и да разработят индивидуален проект.” – това споделя Александър Георгиев, изпълнителен директор на City Tour.

През 2022 г. The Manifest публикува своя списък с водещите компании, определяйки ДевСкейл като най-ревизираната и една от водещите компании за разработка на SQL в България. Наградата за най-оценявана компания на The Manifest включва 15-те най-добри компании на всяка страница с обяви, които са получили най-голям брой нови рецензии през последните 12 месеца.

Ние, от ДевСкейл сме готови да поемем необикновени предизвикателства, да свършим изключителна работа и да постигнем значими резултати. Работете с нас сега!

linkedin icon facebook icon xing icon