Последни актуализации - Представяне на DS CMS 6.0

Развълнувани сме да обявим пускането на DS CMS 6.0, най-новата версия на нашата система за управление на съдържанието (CMS). Снабден с нови функции, ъпгрейди и подобрена производителност, DS CMS 6.0 е проектиран да ви осигури дигитално изживяване на следващо ниво. В тази публикация ще разгледаме вълнуващите актуализации и подобрения, които идват с DS CMS 6.0 и как те могат да бъдат от полза за вашия бизнес.

Опростен потребителски интерфейс

DS CMS 6.0 представя обновен потребителски интерфейс, осигуряващ безпроблемно и интуитивно потребителско изживяване. С изчистен и модерен дизайн, навигирането и управлението на вашия уебсайт никога не е било по-лесно. Подобреният интерфейс осигурява лесно създаване, редактиране и публикуване на съдържание, което ви позволява да се съсредоточите върху предоставянето на най-добрият продукт на вашата аудитория.

Подобрена производителност

Разбираме важността на скоростта и производителността в днешния дигитален свят. DS CMS 6.0 е оптимизиран, за да осигури светкавично бързо зареждане на страницата, като гарантира гладко и бързо сърфиране за посетителите на вашия уебсайт. Кажете сбогом на бавно зареждащите се страници и посрещнете подобрената производителност, която ще държи аудиторията ви ангажирана.

Мобилните устройства с приоритет

Във все по-фокусиран върху мобилните устройства свят е от решаващо значение вашият уебсайт да предоставя безпроблемно изживяване на всички устройства. DS CMS 6.0 възприема подход на първо място за мобилни устройства, като гарантира, че вашето съдържание е напълно адаптивно и оптимизирано за мобилни устройства. Независимо дали вашите посетители влизат в уебсайта ви от настолен компютър, таблет или смартфон, те ще се радват на постоянно и визуално привлекателно изживяване, стимулиращо ангажираност и удовлетворение. Освен това вие можете да управлявате сайта си от всяко устройство, тъй като DS CMS е с адаптивен дизайн и функционалности.

Подобрена сигурност

Ние приемаме сигурността сериозно и DS CMS 6.0 засилва нашия ангажимент за защита на вашите цифрови активи. Със стабилни мерки за сигурност и подобрено управление на уязвимостите можете да сте спокойни, че уебсайтът и данните ви са защитени срещу потенциални заплахи. DS CMS 6.0 ви осигурява спокойствие, като ви позволява да се съсредоточите върху бизнеса си, без да правите компромис със сигурността.

В ДевСкейл сме посветени на това да ви предоставяме авангардни решения, които да движат бизнеса Ви напред. Свържете се с нашия екип днес, за да научите повече за DS CMS 6.0 и как той може да издигне вашето дигитално присъствие на следващото ниво.

linkedin icon facebook icon xing icon

За да ви предоставим най-доброто изживяване, нашият уебсайт използва бисквитки. Продължавайки да разглеждате сайта, вие се съгласявате с нашата Политика за бисквитките.