SmartGuide

Приложение за аудио гид

Header Image

Създадохме усъвършенствано уеб-базирано приложение, предназначено да служи като аудиогид за най-популярните дестинации в България. Това уеб приложение използва напреднали уеб технологии, за да предостави безпроблемно и завладяващо потребителско изживяване.

Нашият процес на разработка се фокусира върху създаването на изключително интуитивен и удобен за потребителя интерфейс, осигуряващ лесна навигация за потребители с всякакви технически познания. Приложението поддържа висококачествен аудио стрийминг и предлага изчерпателна библиотека от аудио гидове, предоставящи богато, информативно съдържание за най-емблематичните места в България.

Основните функционалности на уеб приложението включват:

Интегриране на геолокация: Приложението доставя аудио съдържание, специфично за местоположението. Автоматично предлага подходящи аудио ръководства въз основа на текущото местоположение на потребителя, подобрявайки цялостното изживяване.

Многоезична поддръжка: Приложението предлага поддръжка на няколко езика.

Лесно управление и поддръжка: Приложението и съдържанието в него се управлява през наш собствен CMS. Той позволява лесно да добавят, редактират и управляват аудио файлове, да се добавят или премахват туристически места, да се управляват цените на аудио пакетите и да се генерират промо кодове за поръчка.

Мащабируемост: Създаден е с мисъл за прогрес, за да поеме бъдещи подобрения и разширяваща се продуктова база.

Технически спецификации

API интеграция: API, използвани за услуги за местоположение, интегриране на карти и др.

Адаптивен дизайн: Осигурява оптимална производителност и достъпност на различни устройства и размери на екрана.

Ползи за потребителите

Подобрено изживяване при пътуване: Позволява на потребителите лесно да избират, възпроизвеждат и управляват аудио файлове с минимално забавяне.

Офлайн достъпност: Приложението работи дори на отдалечени места без достъп до интернет, като гарантира безпроблемно изследване. Единствено един път трябва да се заредят аудио файловете в него чрез интернет достъп и след това няма проблем да ги възпроизведе дори в и най-дълбоката пещера.

Чрез интегрирането на авангардни техники за уеб разработка създадохме надеждна, мащабируема и силно ангажираща платформа, която обогатява изживяването при пътуване за потребителите, което я прави ценен инструмент за изследване на културните и исторически съкровища на България.

Технологии

JavaScript, React JS, HTML, CSS, Google Map API, Storage API, Fetch API, PWA

linkedin icon facebook icon xing icon