Маркетинг

Дигитален маркетинг

Нашата отговорност към създадените проекти е техният успех и затова разширяваме спектъра на услугите и в посока на след-продажбените такива. Линк за СРЕЩА с нас.

Първоначални настройки SVG Уеб програмиране Hover SVG

Първоначални настройки

Успехът в дигиталната среда се дължи на множество фактори. Първата стъпка преди изграждането на дигитална стратегия за развитие е задълбочен анализ на фирмения сайт, преглед на досега извършваните рекламни кампании и финна настройка на бизнес акаунтите.

SEO Оптимизация SVG Софтуер по поръчка Hover SVG

SEO Оптимизация

Оптимизацията за търсачки е процесът на оптимизиране на уеб страниците и тяхното съдържание, с цел да бъдат по-лесно откриваеми по подходящите ключови думи. Терминът SEO описва и процесът на улесняване „обхождането от ботовете“ и бързото индексиране на сайта.

Реклама в Google / PPC SVG Решения за електронна търговия Hover SVG

Реклама в Google / PPC

Платформата Google Ads е най-ефективният и бърз начин да достигнете до правилните потребители, точно когато ви търсят. Чрез PPC рекламите плащате само при клик от потребителя. За да са ефективни рекламните ви кампании са необходими технически и маркетингови познания.

Маркетинг в социалните мрежи SVG Решения за електронна търговия Hover SVG

Маркетинг в социалните мрежи

Присъствието в социалните мрежи вече е задължително за всеки бизнес. Добре изграден и поддържан бизнес профил може да допринесе за популяризиране на бранда, увеличаване на трафика към фирмения уебсайт и дори увеличение в продажбите.

Facebook реклама SVG Facebook реклама Hover SVG

Facebook реклама

Рекламирането в Facebook се характеризира с тясно таргетиране и висок процент на реализация на сравнително ниска цена. Това го прави предпочитан метод за реклама в много индустрии. Идеалният ви клиент е някъде там, ние ще му помогнем да ви открие.

Email маркетинг SVG Email маркетинг Hover SVG

Email маркетинг

Email маркетингът има изключително добра възвращаемост на инвестициите (ROI) и предоставя чудесни възможности за добра оптимизация, автоматизация и персонализация на имейл кампанията. Също си остава най-добрият начин да достигнете до определени хора, без значение от броя им.

Моля попълнете краткия въпросник, за да ви изготвим индивидуална оферта.

linkedin icon facebook icon xing icon

За да ви предоставим най-доброто изживяване, нашият уебсайт използва бисквитки. Продължавайки да разглеждате сайта, вие се съгласявате с нашата Политика за бисквитките.