DS Travel B2B

Модул за продажби

Header Image

Една от последните разработки на ДевСкейл е допълнителен модул към ERP система за туроператори DS Travel. Създадохме и интегрирахме B2B система за връзка между туристическите агенти и продуктите на туроператора. Новата цялостна систмема DS Travel B2B е подходяща за туроператори и туристически агенции, които искат да разширят дистрибуционните си канали и да предлагат програмите си на други тур-агенти.

Новият модул надгражда DS Travel ERP с възможности за B2B продажби. Туроператорът, управляващ системата, може да качва в нея туристически програми, които да предлага за продажба на външни туристически агенти или други туроператори.

Чрез B2B модула туристическите агенти се регистрират лесно като въведат юридически данни и регистрационен номер на агенцията. Регистрацията следва да бъде одобрена от администратора на системата – туроператора. След одобрението регистрацията е финализирана и агентът вече може да се възползва от възможностите на DS Travel B2B. Може да създаде други профили за своите колеги и да прави резервации по продуктите на туроператора. 

Регистрираният агент вижда всички отворени за продажба програми, разделени по дестинация. Когато избере програма, която да резервира, с падащо меню излизат всички налични дати за програмата, както и типа настаняване за всяка дата – единична, двойна, тройна стая. Задължително е да се въведат данни на поне един пътник, за да се оформят останалите документи.

B2B модулът е абсолютно автоматизиран и комуникира в реално време с основната DS Travel ERP. При направена резервация тя се отчита в админ панела на туроператора и се генерират необходимите документи – проформа, договор и ваучер. Благодарение на тази автоматизация, туроператорът, управляващ системата, може да проследи всички направени резервации по неговите програми, а агентът може да види всичките комисионни, които му се полагат за направени резервации.

Технологии

PHP 8, Symfony 5, MySQL, JavaScript, HTML5, CSS3

linkedin icon facebook icon xing icon