DS Travel B2B

Модул за продажби

Header Image

Една от последните разработки на ДевСкейл е допълнителен модул към ERP система за туроператори DS Travel. Създадохме и интегрирахме B2B система за връзка между туристическите агенти и продуктите на туроператора. Новата цялостна систмема DS Travel B2B е подходяща за туроператори и туристически агенции, които искат да разширят дистрибуционните си канали и да предлагат програмите си на други тур-агенти.

Новият модул надгражда DS Travel ERP с възможности за B2B продажби. Туроператорът, управляващ системата, може да качва в нея туристически програми, които да предлага за продажба на външни туристически агенти или други туроператори.

Чрез B2B модула туристическите агенти се регистрират лесно като въведат юридически данни и регистрационен номер на агенцията. Регистрацията следва да бъде одобрена от администратора на системата – туроператора. След одобрението регистрацията е финализирана и агентът вече може да се възползва от възможностите на DS Travel B2B. Може да създаде други профили за своите колеги и да прави резервации по продуктите на туроператора. 

Регистрираният агент вижда всички отворени за продажба програми, разделени по дестинация. Когато избере програма, която да резервира, с падащо меню излизат всички налични дати за програмата, както и типа настаняване за всяка дата – единична, двойна, тройна стая. Задължително е да се въведат данни на поне един пътник, за да се оформят останалите документи.

B2B модулът е абсолютно автоматизиран и комуникира в реално време с основната DS Travel ERP. При направена резервация тя се отчита в админ панела на туроператора и се генерират необходимите документи – проформа, договор и ваучер. Благодарение на тази автоматизация, туроператорът, управляващ системата, може да проследи всички направени резервации по неговите програми, а агентът може да види всичките комисионни, които му се полагат за направени резервации.

Технологии

PHP 8, Symfony 5, MySQL, JavaScript, HTML5, CSS3

linkedin icon facebook icon xing icon

За да ви предоставим най-доброто изживяване, нашият уебсайт използва бисквитки. Продължавайки да разглеждате сайта, вие се съгласявате с нашата Политика за бисквитките.