Платформа за видео обучения

Christian Of Roma Video Tutorials

Header Image

Представяме ви един от последните ни проекти: иновативна образователна платформа, предназначена изключително за професионалисти във фризьорството. Cristian of Roma ни потърсиха след препоръка от доволен клиент, със запитване за изработка на платформа за тюториали. Целта на проекта е клиентът ни да може да предостави на своите „франчайз“ салони нови методи на използване и детайли за новите си продукти. Нашата платформа предлага изчерпателна колекция от видео обучения, пригодени да подобрят уменията и знанията на професионалните коафьори.

Cristian of Roma притежава най-мащабната мрежа от търговски представители и дистрибутори за фризьорски и козметични салони. Изключително сме признателни за препоръката от един от нашите доволни клиенти, който ни доведе лидерът на продуктите за коса, подчертавайки нашия ангажимент да предоставяме изключителни решения и удовлетвореност на клиентите си.

С нашата лесна за употреба платформа фризьорите имат достъп до широк набор от видео обучения от известни експерти в индустрията. Тези обучения обхващат различни техники, тенденции и подробности за продуктите на Cristian of Roma.

За да се гарантира ексклузивност и сигурност, достъпът до конкретни модули за обучение е ограничен само до регистрирани партньори. Чрез нашата усъвършенствана система за управление на съдържанието (собствен DS CMS) клиентът има пълен контрол върху управлението на разрешенията за достъп, което гарантира, че правилните лица могат да се възползват от целеви обучения.

Очаквайте актуализации на тази платформа за обучения и други иновативни проекти. Свържете се с нас, за да проучим как можем да създадем персонализирани разработки, за да отговорим на вашите специфични бизнес нужди. Нека заедно трансформираме бизнеса чрез авангардни технологии и персонализирани софтуерни решения.

Технологии

php symfony, html, css, javacript, mysql apache

linkedin icon facebook icon xing icon